Ремонт или замяна на вашия покрив?

Покривът е голяма инвестиция. Ако възнамерявате да го поправите или замените, има много важни въпроси на които трябва да си отговорите и да решите кое е най-доброто за вашия дом. Трябва да имате предвид възрастта на сегашния ви покрив, състоянието на всички компоненти на покрива и дали планирате да продадете къщата си в близко бъдеще.
Преди да започенете с ремонт на покрива изследвате цялата покривна конструкция, за да определите други потенциални проблеми. Погледнете тавана за течове или други пропуски.

Ремонт на покриви и разходите които ги съпътстват.
Има много променливи, които трябва да се имат предвид при ценообразуването, като вида на покрива, разходите за разрешителни, обхвата на покривните ремонти, както и всички външни особености като комин или капандура.

Много от различните области на покрива ви могат да причинят течове като капандурите например.
Вашият покрив и вашият дом могат да понасят големи структурни щети, ако не бъдат проверени.

Най лесно може да откриете теч в покрива като потърсите водни петна по тавана. Проверявайте таваните си по време на дъжд, за да видите дали имате теч.

А покривната ви система е изложена на опасност от буря, пожар или внезапна неизправност, е важно да се обадите на изпълнител който прави за бърз ремонт на покриви или предпазна тарпиция, за да предотвратите по-нататъшни повреди.

Call Now Button