Лятна кухня в страната с барбекю скара: как да се изгради

Лятна кухня в страната с барбекю скара: как да се изгради

Лято, топли вечери, селски срещи със семейството и приятелите, искрени разговори на чай. Какво може да бъде по-хубаво от почивка сред природата с пеенето на птици, миризмата на барбекю? Всичко това ще стане особено удобно във вашата собствена лятна кухня. Такъв атрибут в страната е просто необходим. Ето защо на пазара има много предложения, проектирани както в скъпи, така и в бюджетни варианти. Изборът е за градинаря. Един от предпочитаните варианти е самостоятелно изграждане на лятна кухня с барбекю или барбекю. Снимките и проектите по-долу ще ви помогнат да направите избор.

Планиране на изграждането на лятна кухня
Началото на началото – определянето на важни точки в разработването на проект за лятна кухня за лятна резиденция. Те ще помогнат за ясното изграждане на строителния процес.

Честота на използване на лятната кухня: сезонна или целогодишна? Ако кухнята е само лятна, то тя може да бъде в отворен или полуотворен вариант. Ако се предвижда да се използва през зимата, тогава е покрито, с отопление.

Струва си да се разгледа гамата от ястия, планирани за готвене в лятната кухня. Ако се ограничава до барбекю, риба на дървени въглища, барбекю, тогава е достатъчно да се изгради мангал. Подготовката на заготовки за зимата, други сложни ястия ще доведе до подреждане на работното пространство, инсталиране на комуникации, възможност за свързване на електрически домакински уреди.

Зависи от броя на хората, постоянно пребиваващи във вилата, от предназначението на приготвените ястия, от планирания брой чести гости. Последното не може да се изчисли. Основното е, че трябва да е просторно и удобно за самите собственици.

Срокове, материали за изграждане, дизайн, оборудване с домакински уреди пряко зависи от размера на средствата, включени в бюджета. В същото време сумата може да варира от площта на помещенията, от разходите (извършване на допълнителни комуникации).

Лятната кухня може да бъде разширение на къщата, веранда, а също и отделна стая в страната с барбекю или барбекю. Когато планирате поставянето му със собствените си ръце, препоръчително е да вземете предвид разстоянието от централизираните комуникации. Доставянето на вода, газ, електричество може значително да повлияе на бюджета. Фото проектите и идеите по-долу ще помогнат на летните жители да направят избор в своя полза.

Call Now Button