Подмяна на стария покрив на къщата с нов

Има много идеи за това какъв трябва да бъде идеалният дом. На първо място, трябва да се уверите, че вътрешността е винаги суха и топла, което означава уютно. Но ако има проблеми в покрива, които водят до течове, нестабилна стайна температура, тогава те трябва да бъдат отстранени спешно. Пренебрегването дори на незначителни повреди на покрива може да доведе до факта, че с течение на времето ще има нужда не от ремонт, а от пълна подмяна на покрива.

След проверката капитанът може да направи следните заключения:

Липсата на пукнатини и гниене показва, че рафтовата система е в ред. В този случай често има малки чипове или пукнатини на покрива. В този случай е необходимо да демонтирате стария материал и да го замените с нови покривни листове.

От тавана има характерна миризма на влага, като по дървените елементи се виждат следи от нея. В самата стая в този случай също се отбелязва повишено ниво на влажност. Експертите силно препоръчват не само подмяна на покрива, но и на фермовата система.

Сериозни повреди има в рафтовата система, както и по самия покрив. В този случай ще са необходими значително повече средства, отколкото в предишните два варианта.

След като специалистът направи заключения за състоянието на покрива, даде своите препоръки и собственикът на къщата реши да подмени частично или напълно покрива, е необходимо да се пристъпи към последваща работа. На първо място е необходимо да се демонтира старото покритие. Нашата компания използва най-щадящите методи за демонтаж, ако има нужда от повторно използване на покрива. Преди да изберете ново покривно покритие, трябва да вземете предвид препоръките на опитни специалисти на нашата компания. Те могат да направят това, което ще бъде най-добрият вариант въз основа на няколко фактора, като например климатичните условия на района.

Силно не се препоръчва самостоятелно да сменяте старото покритие с ново, ако лицето няма професионални познания и опит в тази област. По-добре е да поверите такъв отговорен въпрос на специалисти, които ще направят всичко в съответствие с правилата за безопасност и основните стандарти, които се прилагат за отстраняването и монтажа на покрива, както и системата на щайгата и фермата.

Call Now Button